Den nemme chokoladekage.
Dejlig svampet chokoladekage, som alle vil synes om.
Kan eventuelt pyntes med glasur og krymmel.
Ingredienser.
Til kagen skal du bruge.
- 600 gram hvedemel.
- 3 æg.
- 75 gram kakao.
- 150 gram smør.
- 450 gram sukker.
- 3 teskefulde natron.
- 1 teskefuld vaniljesukker.
- 7,5 dl kærnemælk.
Til glasur.
- Flormelis og vand blandes til en lidt tyk masse som kan flyde lidt ud.
Opskrift.
- Smelt smørret i en gryde, bland det sammen med sukkeret i en stor skål.
- Tilsæt æg og pisk det lyst og skummende.
- Bland mel, kakao, vanilje, natron og kærnemælk i blandingen, samtidig med at det røres i skålen.
- Brug en badepande med bagepapir i og fordel dejen i bradepanden.
- Bag nu kagen i en forvarmet oven ved 200 grader i 20-25 minutter.
Stik eventuelt en gaffel i kagen for at se om den er nok, kagen skal slippe gaffelen let, uden at der hænger dej på gaffelen.
- Lad nu kagen køle af og pynt den så eventuelt med glasur og krymmel.