Biscottis.
Så er den her, en virkelig lækker Biscotti. I opskriften er der til ca. 50 stk.
Ingredienser.
- 2 Æg
- 150 gram Sukker
- 50 gram Smør - smeltet og afkølet
- 200 gram ikke smuttede mandler
- 300 gram Hvedemel
- 1 teske Bagepulver
- 1 teske vaniljesukker
- ¼ teske Fint salt
- ¼ teske Mandelaroma
Opskrift.
- Smelt smørret og afkøl smørret
- Pisk æg, sukker, mandelaroma og vaniljesukker godt sammen.
- Bland derefter det afkølede smør og mandler i.
- Bland så mel, bagepulver og salt i dejen.
- Ælt dejen let sammen og lad den hvile tildækket i køleskabet i 1 time.
- Del så dejen i 3 portioner og form dem til stænger a ca. 4 cm brede og 30 cm lange.
- Læg stængerne på en plade med bagepapir og placer den midt i ovnen og forbag dem i 25 minutter ved 175°.
- Tag pladen ud af ovnen og lad den afkøle i 2 minutter, skær så stængerne i mindre stykker a ca. 1 cm brede.
- Bag så dem færdige midt i ovnen i 15 minutter ved 175°
- De er rigtig gode til en kop kaffe eller te.
- Velbekomme.